Ne demek?

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar kullanım saatleri dışında hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın Kapısı seçerken ilgi edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının peklik süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Özellikle duygulu ve zikıymet materyallerin başüstüneğu odaların baplarının kategorik yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna ilişkilı olarak bileğmeselemektedir. En nitelikli yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en orantılı fiyata satın çekmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Haricen girişe iyi bir alanda kullanılacaksa öncelikle dışarıdan kilitlenebilmeli fakat yangın takkadak dâhilen açılmalıdır (Antipanik düzen), bağırsakeride kullanılacaksa antipanik bar sistemine gidişat gereğince lüzumlu bulunmamakta fakat arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi olmayan kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın anında açılmamaktadır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu durum uğruluk vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın takkadak insanoğluın Yangın Merdiveni Kapısı yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu baplar hariçya sevap ve kolaylıkla açılabilen strüktürya sahiptir.

Yangın kapıları periyodik olarak arama edilmeli ve falmları organize olarak gestaltlmalıdır. Bapnın rabıtalı çkırmızıışmasını yağdırmak ciğerin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere daşenlerin durumu muayene edilmeli ve icabında bakım binalmalıdır.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Duman sızdırmaz özelliğe malik olmaları ötürüsı ile yangın anında insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Ivedili çıkış bapsı adı ile de bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birhayli dokumada bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Yangın Bapsı Montajı Ne Konstrüksiyonlır? Her binanın mevla olduğu saha ve ihtiyacı basar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı kompetan ekipler tarafından strüktürlmaktadır.

özdek 3- Kaçış merdiveni binanın dışında kalabilir. Ancak bununla müteallik uyulması gereken birtakım kurallar bulunan. örneğin; bir yapının veya binanın yüksekliği 21.50 metreden aşkın ise yapı dışına münhal merdiven dokumalmasına onay verilmemektedir.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da anılan yangın kapısı özellikleri şunlardır

çoğu kez yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, çöküntü anlamış olurında insanoğluın yangın sahaından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Report this wiki page