5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kattaki konutların her birinin mideinden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması mukteza bileğildir.

Yangın Bapsı Ne Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedili bir durumda insanların ferah bir itmesi ile içeriden hariçya yakın açılmaktadır.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği konusundaki bili birikimimizi ve deneyimimizi, bedii ve çağdaş düşüncemlarla birleştirerek hayat alanlarınıza fehamet katmayı hedeflemektedir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar bol ise buna sargılı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde paha enseışını getirmektedir.

Dolgular ile kapı anlamsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın bapsı nedir ve ne mesleke yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamak ciğerin kullanılan bir bapdır.

Uzay Yangın olarak binalarınıza konstrüksiyonlacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın merdiveni ile ait yasalı düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çkırmızıışmalarında yangın merdiveni standartları da temel alınır.

Firmamız ile yapacağınız muamelelerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile meşru zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Merdivenin ferahliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin yanı sıra, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbirliının diğeriyle uyumudur

Binalarda muayyen standartlarda mahal alması gereken yangın bapları aynı zamanda yangın kapısı imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları mideermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mirlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page